Taktile skilt - universell utforming - NYTT

Krav om universell utforming tilsier at offentlige bygg bør være utstyrt med informasjons- og skiltmateriell som kan leses av seende, svaksynte og blinde. Vi har kompetanse på leveranser av blindeskriftmerking (braille) av dører / skilt og taktile infotavler (se bilde nr 1 på denne siden). Her er informasjonen gjengitt med opphøyd utforming, som kan leses av både seende og svaksynte. I tillegg har skiltet braille (blindeskrift). Utformingen skal i tillegg være estetisk.

Alle typer skilt - inne og ute

BKE Grafisk designer og produserer alle slags skilt til innendørs og utendørs bruk. Vi har skiltet skolebygg, samfunnshus, svømmehaller, rådhus og kontorbygg. Vi leverer dørskilt, oversiktsskilt til vestibyler - samt svaksyntmerking / braillemerking / (blindeskriftmerking) av heiser, toaletter og innganger. Spør oss også om merking av dører med utskårede, selvklebende tekst/tall. Selvklende dørteksting kan fjernes uten å etterlate merker. NB! Vi har også utviklet metoder for å oppdatere eksisterende skilt og infotavler, slik at eksisterende materiell "pusses opp" / oppdateres, til en lavere pris enn om skiltet skulle skiftes helt ut.

Bildekor - firmareklame på bilen

Bilen er kanskje den mest økonomiske plassen å markedsføre bedriften på. Her har du tilgang til egen reklameplass året rundt, og den er mobil! - Vi leverer alle typer bildekor - også med fotografiske og formskårne utførelser. Vi kan tilby både skåret dekor og hel- eller delfoliering av biler.

Vindusdekor - utnytt plassen

Har du utstillingsvinduer i din forretning som ikke lenger er i bruk som vinduer? Eller ønsker du å dekorere deler av butikkens vinduer med salgsfremmende dekor? I så fall kan vi utstyre dine vinduer med reklame for produkter og tjenester som din virksomhet tilbyr. Se eksemplet til venstre (bilde nr 4)